NAVIGATII PORSCHE

1

NAVIGATII PORSCHE

Porsche AG, prescurtată de la Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, a fost fondată în 1931 de Ferdinand Porsche în Germania. Este un producător de automobile din Germania specializat în mașini sport de înaltă performanță, hipermașini, supermașini și, recent, în sedanuri și SUV-uri.

Știați că la început această companie nu producea niciun fel de mașini; oferea doar servicii de dezvoltare și consultanță pentru vehiculele cu motoare. Prima comandă pe care au primit-o de la guvernul Germaniei a fost să proiecteze Volkswagen, o mașină pentru popor. Rezultatul acestui proiect a fost Volkswagen Beetle, care a devenit unul dintre cele mai de succes modele de mașini din toate timpurile. De asemenea, au contribuit la proiectarea tancurilor folosite în cel de-al Doilea Război Mondial.

Și în 1948, a fost introdus primul model de mașină de serie, Porsche 356 Coupe, de către Ferry Porsche, fiul lui Ferdinand Porsche. În fabrica Porsche, modelul de mașină cel mai popular a fost Porsche 911, introdus în 1963. Noile generații ale acestui model au avut upgrade-uri semnificative, iar una dintre cele mai notabile a avut loc în 1998, o schimbare semnificativă în design.

NAVIGATII PORSCHE

Filtre active

În sus