Navigatie android Suzuki Baleno 2021 cu buton volum rotativ

Navigatie cu buton volum dedicata Android Suzuki Baleno 2015-2016

Navigație Android dedicată varianta cu potentiometru pentru reglarea volumului.

Specificatii de baza:

- Procesor: 4/8 Core

- Memorie RAM:2GB/4GB

- Memorie ROM:32GB/64GB

- Tip ecran: IPS

- CAMERA MARSARIER NTSC CADOU!!!

- CarPlay/Android Auto integrat!!!

923,53 lei
Procesor:
Memorie:
Camera spate:
Cantitate

Atentie: daca alegeti varianta procesorului cu 4 nuclee trebuie sa aveti in vedere ca viteza de rulare a aplicatiilor este scazuta. Pentru performante ridicate va recomandam procesorul cu 8 nuclee.

Acest produs este format din: Player universal cu buton pentru reglarea volumului + rama dedicata specifica + kit de cablaje specifice

Imbunătățiți Sistemul Radio al mașinii cu sistemul nostru de divertisment inteligent


Îmbogățiți-vă experiența de conducere cu actualizarea sistemului nostru de radio auto de ultimă generație. Dezvoltat pentru a se integra fără probleme cu sistemul dvs. audio de fabrică, produsul nostru oferă o instalare fără probleme, tip plug-and-play, utilizând același cablaj și conectori ca radio-ul auto original.

Cu sistemul nostru de divertisment inteligent instalat, veți beneficia de o gamă largă de funcții care vor transforma timpul petrecut la volan într-o călătorie captivantă și plăcută.

Rămâneți conectat și distrați-vă cu următoarele caracteristici:

Ecran Tactil: Navigați cu ușurință prin meniuri și setări cu o interfață tactilă receptivă și prietenoasă pentru utilizator.

Navigație: Nu vă veți mai rătăci cu navigație GPS încorporată, care vă oferă direcții precise către destinația dvs.

Redare Muzică și Video de pe USB: Conectați dispozitivul USB și bucurați-vă de muzica și videoclipurile preferate în mișcare.

Conectivitate Wi-Fi și 4G: Rămâneți conectat cu acces la internet fără întreruperi, permițându-vă să redați muzică, să navigați pe web și să utilizați servicii online.

Intrare AUX-IN Externă: Conectați dispozitive audio externe pentru și mai multe opțiuni de ascultare.

Integrare Bluetooth pentru Telefon: Efectuați și primiți apeluri hands-free, concentrându-vă la condus.

Redare Muzică prin Bluetooth: Redați muzica preferată fără fir de pe smartphone sau alte dispozitive cu Bluetooth.

Suport DAB+ (Opțional): Accesați o gamă largă de posturi de radio digitale pentru o calitate audio foarte clară și o selecție diversificată de conținut.

Suport pentru Cameră de Marșarier (Opțional): Imbunătățiți siguranța cu o cameră de marșarier care vă ajută la parcarea și manevrarea mașinii.

Apple CarPlay: Integrați fără probleme iPhone-ul în afișajul mașinii, permițându-vă să efectuați apeluri, să trimiteți mesaje și să utilizați aplicațiile preferate cu ajutorul lui Siri.

Android Auto: Conectați dispozitivul Android și accesați funcțiile, aplicațiile și comenzile vocale prin afișajul mașinii.

Suport TV Digital (Opțional): Bucurați-vă de canale de televiziune digitale direct pe ecranul mașinii dvs.

Suport OBD (Opțional): Monitorizați performanța vehiculului și diagnosticați problemele cu sistemul de diagnosticare la bord.

Magazin Google Play: Descărcați și instalați o gamă variată de aplicații din Magazinul Google Play, extinzând funcționalitatea sistemului dvs.

Actualizați-vă sistemul radio auto astăzi și experimentați un nou nivel de comoditate, divertisment și conectivitate pe drum. Ridicați experiența de conducere cu sistemul nostru de divertisment inteligent.

1.jpg Platforma recomandata in special masinilor fara comenzi volan. In cazul celorlalte platforme la care controlul volumului se face prin atingerea touch-screenului, facandu-l destul de dificil de realizat, aceasta platforma are prevazut un potentiometru pentru reglarea volumului. 
Aplicaţiile preferate vin acum pe ecranul navigaţiei tale. Poţi instala orice aplicaţie din magazinul Google Play: Waze, Google Maps, YouTube, Spotify, Google Chrome, Instagram, Facebook, WhatsApp etc. 2.jpg
3.jpg

Modul radio încorporat cu RDS ∙ funcție FM/AM cu semnal puternic, datorită receptorului foarte sensibil la semnale digitale

Modul Bluetooth 5.1 și A2DP integrat, microfon extern ∙ apeluri hands-free, muzică prin A2DP, acces la agenda telefonică și sincronizarea acesteia cu dispozitivul

4.jpg
5.jpg

Redare audio foarte bună ∙ tehnologie de procesare audio de calitate exceptională, cu DSP special și sistem eficient de procesare a semnalelor digitale ∙ personalizarea setărilor de egalizare a sunetului ∙ funcție de afișare a spectrului de setari

Conectivitate 4G și WiFi ∙ numeroase aplicații pot fi descărcate gratuit din Magazinul Google ∙ slot card SIM 4G ∙

6.jpg
8+.jpg

Navigatia suporta Apple Carplay si Android Auto wireless si ofera optiuni suplimentare pentru a imbunatati experienta condusului.

Sistem de navigație ∙ modul GPS cu semnal puternic ∙ Waze si Google Maps se pot descărca cu ușurință din Magazinul Google 

9.jpg
10.jpg

Preluare comenzi volan analogic (prin memorarea fiecarei comenzi) sau digital (prin intermediului adaptorului CAN-BUS)

 


BTV-5D15
13 Produse

Fisa tehnica

Tip player
4-Tableta cu buton volum
Tehnologie Display:
IPS LED
Dimensiune Display:
9"
Comenzi volan
Da, pot fi preluate din CAN(daca masina suporta) sau prin conectare analog
Egalizator:
EQ27
Procesor DSP:
Da
Time-alignment:
Da
Iesiri audio
5.1 canale
Conectivitate
4G LTE
Bluetooth A2DP
WI-FI
CarPlay/Android Auto
Da
Unitate optica
Nu
Split Screen
Da, poti imparti ecranul si folosi 2 aplicatii in acelasi timp
Limbi interfata
Peste 60, inclusiv limba romana
Software navigare
Waze, Google Maps + orice alta aplicatie disponibila in magazinul Google Play
Continut pachet
Sistem Android, Conectica Alimentare si Canbus(Doar daca modelul necesita), Antena GPS, Microfon Extern, Conectori RCA, Conector Camera Marsarier, 2 Conectori USB, Certificat Garantie, Factura Fiscala
Marca
Suzuki
Model
Baleno 2015-2022
produse asemanatoare ( 16 other products in the same category )
În sus