TRANSPORTUL ESTE GRATUIT PENTRU TOATE COMENZILE MAI MARI DE 500 LEI

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. 

 

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Comenzile cu valoarea totala mai mare de 500 RON (tva inclus) beneficiaza de livrare gratuita.
Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 500 RON (tva inclus) si care au mod de livrare curier se va aplica un cost de transport in valoare de 25,00 RON. 
In cazul stornarii comenzilor sau Retur, costul de transport nu se restituie.

Puteti opta pentru Livrare cu verificare (in acest caz costul transportului va fi 30RON pentru comenzile cu o valoare totala mai mica de 500RON): platesti dupa ce deschizi coletul si te asiguri ca ai primit produsul comandat, in stare perfecta. Serviciul „Deschiderea coletului la livrare” este valabil atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de pe www.caraudiomarket.ro

Cum poti beneficia?

- Anunta-ne telefonic sau specifica la rubrica observatii, inainte de a finaliza comanda, ca doresti livrare cu verificare!

- In momentul receptionarii comenzii poti solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor.

Acest serviciu iti ofera doar posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare perfecta, nu si posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul.

Termen de livrare:

- Pentru produsele care se afla in stoc vor fi expediate in 1-3 zile lucratoare prin curier rapid (Urgent Cargus sau Sameday Curier) in toata tara.

- Pentru produsele cu stoc epuizat, se pot aduce la comanda in termen de 15-30 zile lucratoare (in cazuri exceptionale, siteul isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare), iar pentru anumite produse se incaseaza un avans de 30% din valoare.

Oferta de transport, respectiv prețul de 25 lei, este valabila pentru localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat - zona 1.

Dacă localitatea dumneavoastră de livrare se afla în afara ariei de acoperire (doar localitatile mici), vi se va comunica telefonic costul suplimentar. 

În sus